onsdag 13 mars 2013

En hemsk demon anföll mig . . . . . .


helt plötsligt idag. Jag var inte beredd på angreppet så jag blev "paff " !
Hur jag än stretade emot och sa : nej nej inte idag, fel dag, inte nu, orkar inte, så hjälpte det föga.
Men till sist gav jag med mig,   OKEJ  DÅ   JÄKLA  STÄD--DEMON !
Och när jag nu har börjat kan jag inte sluta, jag kommer att hålla på framtill midnatt.
Det är tur att mitt vanliga jobb börjar kl 14 på torsdag,då hinner jag lite till innan demonen lämnar migTack demonen för att du sparkade till mig på rätt ställe, för jag ser resultatet av det hela.


Titta vilka färg-glada dammtrasor !  Att det kunde bli så roligt att städa och damma trodde jag inte. Jag brukar inte göra så kallat "storstädning" av årets fyra årstider, jag håller efter lite normalt. Det ska vara rent, men inte kemiskt rent, det ska "se ut" som om folk bor i huset, och inte ett sterilt "sjukhem". Så är min uppfattning.Så jag skyndade mig att städa, för det är inte kul,  (jag säger det tyst så ej demonen hör det )
Det tråkiga gör man fort. Vi var tvungna att gå ut en runda i skogen. Det har snöat hela dagen, så det kändes nästan som om vi vore i januari månad, när "hela världen blev vit" igen.När vi kom tillbaka hem satt demonen och väntade på mig. Att smita från sina sysslor "mitt i "
det gillar inte demoner, ( denna här liknade en drake) och jag var inte alls rädd för den. *fniss*
Alla madrasser, täcken,kuddar,filtar,mattor m.m.  har fätt en rejäl omgång av "snö-stryk".

Så jag pustar lite, det blir mer i morgon !

= \\  Eva

8 kommentarer:

 1. När han ger sig av så be honom(antar att det är en han) fara norrut i landet, skulle behöva ett besök av honom.
  Vilken härlig känsla när han stuckit, bara att invänta våren med gott samvete.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tur att den demonen inte har drabbat mig! ;-) Det räcker med influensa...

  Ser ut som att ni fick mera snö än vad vi fick.

  Vårvinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. undrar om det inte var han som hälsade på här igår under sin resa genom landet
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 4. Skönt att få en demon efter sig ???? Inte sterilt som en sjuksal. Här liknar det ett sjukrum, men om det är sterilt, därom tvistar de lärde. Hoppas på bättre dagar, om bara våren ville komma nån gång.
  Kram till er

  SvaraRadera
 5. Himmel... jagad av en städdemon! Hemska saker... har inte sett till honom här i alla fall - och tror nog (och hoppas) att han tar vägen förbi - ja, förbi alltså... att han inte stannar här :)
  Väntar tills det blir mer "öppna dörrar och fönstertemperatur" innan jag drar igång med vårstädningen - om jag hinner - då väntar ju mycket jobb i trädgården... och så ska vi ju ut med husbilen också... ja, ja, vi får se hur det blir :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ju att städa så nån demon finns inte här..*ler* Du skulle säkert uppfatta det som klinisk städning hos mig..men det går ju bara nån timme så ligger det en vit tuva efter Oliver på golvet. Jag rollar gardiner och köksduken rätt ofta..men likväl vill jag inte vara utan katterna..för de är ju så mysiga o goa varelser. Du skulle sett mig förr..när jag var ny-utbränd ..när jag bäddade sängarna med mönsterpassform..DET är då fanken inte normalt...haha! Demoner eller inte..det är ju känslan efteråt som är bäst..och så kan man klappa sig på axeln..Dukti kicka..hihi!
  Ha en trevlig och städfri helg..
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Nån demon finns inte här hos oss heller - om inte gubben min kan kallas för det - så jag städar bara när jag absolut måste. Fast med en pedant till gubbe så behöver jag inte göra allt det där vardagliga, det mesta av det tråkiga sköter han med den äran. Han mår nämligen inte bra när det är ostädat! Jätteskönt!! *fniss*
  På sommaren är det ändå bättre, för då har vi bestämt att han städar inne och jag städar ute. Toppenuppdelning! Men jag har jobbat hårt för att få honom så "väldresserad"!! *fniss, fniss"
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 8. Jag vill också att din demon anfaller mig... Ha en fin helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad.